Öltöztethető textilbaba, 40 cm, 6500 Ft
GÁLNÉ CSIZMADIA ANIKÓ - Tojásíró, Textíljáték-készítő


Gálné Csizmadia Anikó
textiljáték-készítő, tojásíró
népi játszóházvezető

5900 Orosháza, Csikós u. 3/a
tel.: 68/410-570

Nagyanyó Ládikója
1996-óta játékalkotó kézművesként tevékenykedek. Emellett minden tavasszal kirándulok a rajzolás világába: húsvétra erdélyi mintákkal írott tojásokat készítek.
Ihletőim unokáim, gyermekkorom játékai, a természet gazdagsága és népművészetünk széles tárháza. Immár „Nagyanyóként” ebből az egyszerű és őszinte forma- és gondolkodásvilágból szeret­nék valamit átadni a mai kor kisgyermekeinek.
Különböző textilek felhasználásával varrok játékokat. Babákat – az apró dióbabáktól a kötö­zött rongybabákon át a varrott testű öltöztet­hető babákig. Lovacskákat filcből és plüssből. Babzsák típusú, kölessel töltött pici állatkákat: egeret, sünt, katicát, kígyót, békát, gyíkot. A mackócsaládom­nak, a sünöknek és az egereknek most terveztem fészket, házikót is.
Arra törekszem, hogy játékaim a kisgyerme­keknek egyszerűségükkel és harmóniájukkal képzeletvilágukat élénkítő, szerethető, ölelhető, pozitív érzelmeket ébresztő társai legyenek. Alkalmasok kapcsolatok kifejezésére: összeállít­ható belőlük testvérpár, család, baráti kör vagy óvodai csoport is.Honlap: http://web.t-online.hu/anica/


GALÉRIA

Öltöztethető textilbaba, 40 cm, 6500 Ft
Maci, a teste kölessel töltve, 24 cm, 3500 Ft
Lovacska, filcből,  20 cm, 2500 Ft
Sün, babzsákfigura, 5-9 cm, 800 Ft/db
Egér, babzsákfigura, 4-6 cm, 600 Ft/db